Rut ökade med 11% i kvartal 1, 2018 och mest i Blekinge

Rut försäljning 2018 jan-mars About TimeRut-branschen har fått en bra start på året och ökade med 13% i januari, 22% i februari och låg still i mars jämfört med 2017. Påsk och en sen vår  gjorde troligen att ökningen avstannade i mars (negativ utveckling för trädgård) men vi tror ökningen kommer att ta ny fart. Den största rut-tjänsten, hemstädning, ökade med 11% i januari och 18% i februari och 0% i mars. It-tjänster fortsätter ha den mest dramatiska ökningen men från en låg nivå.

De län som ökade mest i kvartal 1, 2018 jämfört med 2017 var Blekinge, Västernorrland och Jämtland men Stockholm är överlägset störst och står ensamt för nästan 40% av rut-marknaden.

Läs mer på Rutbarometern >

 

Rut ökade med 11% i kvartal 1, 2018 och mest i Blekinge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen