Om oss

About Time består av en grupp av företag som fokuserar på att skapa smarta it-lösningar för tjänstebranschen.

About Time Engines AB fokuserar på att utveckla och driva matchningsmotorer för branscher som vill automatisera sitt bokningsflöde.

About Time Tools AB fokuserar på att utveckla och driva paketerade webbtjänster som företagen kan använda till sina egna processer.

Vi drev även Rutbarometern fram till 2020 och ordnar seminarier.

Vår bakgrund är att utveckla nydanande webb- och it-tjänster. T.ex. står vi bakom:

SmartaPresentkort™ gör det möjligt för företag att erbjuda presentkort till sina kunder utan den krångliga bokföringen, administrationen och hanteringen. Vi sköter allt – tekniken, administrationen och även inlösen integrerar alla steg i säljprocessen från bokning och schemaläggning till tidrapportering, fakturering och löneunderlag. Dessutom godkänt av Skatteverket för rut- och rotavdrag.

Bokahem™ som möjliggör automatiserad bokning av hemnära tjänster, t.ex. hemstädning,antingen via konsumenttjänsten Bokahem.se eller via en bokningsassistent på företagets egna hemsida.

Bokningsassistent loggaBokningsassistenten använder bokningsmotorn som utvecklats i Bokahem och kan användas till företagens egen säljavdelning och kundtjänst. Det gör att bokningsflödet automatiseras och schemaläggningen optimeras med hjälp av avancerade algoritmer som företaget själv kan korrigera och anpassa till sin verksamhet.

TimeWave affärssystemTimeWave affärssystem  integrerar alla steg i säljprocessen från bokning och schemaläggning till tidrapportering, fakturering och löneunderlag.
År 2019 omsatte användarna cirka 2,5 miljarder kr i TimeWave.
Ny huvudägare sedan 2019 är Tempeludden AB.

Grannar.se lanserades år 2004 och var Sveriges största sajt för köp och sälj av hemnära tjänster. En tidig variant av gig-ekonomin och fick pris två ggr som en av de bästa sajterna av Internetworld. Motivering år 2007:  ”Anslagstavlan hos din lokala Ica-handlare i sin digitala inkarnation. Grannar.se utnyttjar webbens kraft att föra människor samman i den verkliga världen. Bra idé, bra genomfört!”
Såldes år 2014 till Stadsporten Citygate AB

HemQ.se var en förmedlingstjänst som erbjöd kvalitetssäkrade tjänsteleverantörer och var specialanpassat för arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda hemservice som löneförmån.
Vilande sedan år 2013.

Fortnox integrationerKundanpassade projekt. Förutom vår tekniska expertis har vi en djup kunskap inom affärsprocesser, it-verktyg, och småföretagares villkor, vilket gör att vi även agerar som konsulter inom detta område och hanterar även kundanpassade projekt. Till exempel har vi utvecklat affärssystem åt Veteranpoolen, bokningssystem åt AJ Produkter och API-funktionalitet åt TimeWave. Vi är vana att interagera med andra system och IT-verktyg som Fortnox, Google Maps och Google Analytics. Har du ett projekt du vill ha hjälp med, läs mer här »

Välkommen att kontakta oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen