Om oss

About Time består av en grupp av företag som skapar smarta it-lösningar.

  • About Time Tools AB fokuserar på att utveckla och driva paketerade webbtjänster som företagen kan använda till sina egna processer. Vi agerar även konsulter för olika affärs- och utvecklingsprojekt, gärna med inriktning på hållbarhet, till exempel för AJ Produkter.
  • About Time Engines AB fokuserar på att utveckla och driva matchningsmotorer för branscher som vill automatisera sitt bokningsflöde.
  • TimeWave AB är exempel på företag i vårt breda nätverk.

Vi har följande utmärkelser/certifieringar:

Vi ordnar även seminarier, och drev Rutbarometern fram till 2020.

Här hittar du nyheter.


Bakgrund

Vår bakgrund är att utveckla nydanande webb- och it-tjänster. T.ex. står vi bakom:

Bookeye

Bookeye är en plattform för smidig bokningsflöden.Bookeye är vår senaste plattform för att skapa dynamiska och intelligenta bokningsflöden. Till exempel används denna plattform som bas i Aj Produkters bokningsflöde för kontorsstädning. Plattformen består av en plugin-lösning och ett admin-gränssnitt som styr funktioner som tjänster, aktiva områden, uppdragsinformation, prisparametrar, rabattkoder, schema, kunder och bokningar/offerter. Bokningsflödet kan integreras mot till exempel Fortnox eller Google kalendern.

SmartaPresentkort

SmartaPresentkort™ gör det möjligt för företag att erbjuda presentkort till sina kunder utan den krångliga bokföringen, administrationen och hanteringen. Vi sköter allt – tekniken, administrationen och även inlösen integrerar alla steg i säljprocessen från bokning och schemaläggning till tidrapportering, fakturering och löneunderlag. Dessutom godkänt av Skatteverket för rut- och rotavdrag.

Bokahem

Bokahem™ som möjliggör automatiserad bokning av hemnära tjänster, t.ex. hemstädning,antingen via konsumenttjänsten Bokahem.se eller via en bokningsassistent på företagets egna hemsida.

BokningsassistentBokningsassistent logga

Bokningsassistenten använder bokningsmotorn som utvecklats i Bokahem och kan användas till företagens egen säljavdelning och kundtjänst. Det gör att bokningsflödet automatiseras och schemaläggningen optimeras med hjälp av avancerade algoritmer som företaget själv kan korrigera och anpassa till sin verksamhet.

TimeWaveTimeWave affärssystem

TimeWave affärssystem  integrerar alla steg i säljprocessen från bokning och schemaläggning till tidrapportering, fakturering och löneunderlag.
År 2019 omsatte användarna cirka 2,5 miljarder kr i TimeWave.
Ny huvudägare sedan 2019 är Tempeludden AB.

Grannar

Grannar.se lanserades år 2004 (hette DinaGrannar.se vid lansering) och var Sveriges största sajt för köp och sälj av hemnära tjänster. En tidig variant av gig-ekonomin och fick pris två ggr som en av de bästa sajterna av Internetworld. Motivering år 2007:  “Anslagstavlan hos din lokala Ica-handlare i sin digitala inkarnation. Grannar.se utnyttjar webbens kraft att föra människor samman i den verkliga världen. Bra idé, bra genomfört!”
Såldes år 2014 till Stadsporten Citygate AB

HemQ

HemQ.se var en förmedlingstjänst som erbjöd kvalitetssäkrade tjänsteleverantörer och var specialanpassat för arbetsgivare som vill erbjuda sina anställda hemservice som löneförmån.
Vilande sedan år 2013.

Kunduppdrag

Kundanpassade projekt. Förutom vår tekniska expertis har vi en djup kunskap inom affärsprocesser, it-verktyg, och småföretagares villkor, vilket gör att vi även agerar som konsulter inom detta område och hanterar även kundanpassade projekt. Till exempel har vi utvecklat affärssystem åt Veteranpoolen, bokningssystem åt AJ Produkter och API-funktionalitet åt TimeWave. Vi är vana att interagera med andra system och IT-verktyg som Fortnox, och Google Maps och opensource-verktyvg.

Välkommen att kontakta oss!

Rulla till toppen