Rutbranschen ökade med 48% i maj!

Rut forsaljning inkl tjanster jan-maj 2017

 

Intresset för rut-tjänster är rekordstort! Försäljningen av rut-tjänster ökade med 48% i maj, 2017, jämfört med samma månad förra året. Omsättningen var cirka 906 Mkr vilket gör maj-17 till den enskilt mest framgångsrika månaden (tidigare rekord var 863 Mkr i dec-2016).

Till viss del beror ökningen på att det sedan förra året tillkommit  IT, flytt och reparationtjänster (där flytt är i särklass störst av nykomlingarna), men största anledningen är hemservice som ökat med otroliga 35% jämfört med förra året.

Vi har också analyserat hur fördelningen är mellan de klassiska rut-tjänsterna och kan utläsa att hemstädning står för 83%, trädgårdstjänster för 14% och barnpassning för 1,5%. Övriga rut-tjänster märks knappt i statistiken.

Läs mer på Rutbarometern 2017 >

Rutbranschen ökade med 48% i maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen