Rutbranschen passerat 5 miljarder

Rut branschens utveckling år 2008-2013
Rutbranschen 2008-2013

Ny statistik från Skatteverket för år 2013 visar på en fortsatt ökning av köp av Rut-tjänster och nyttjande av rutavdraget. Vi har analyserat siffrorna lite närmare och kan konstatera att branschen nu omsätter mer än 5 miljarder kronor.

Tillväxten i Rutbranschen fortsätter öka kraftigt och var förra året 11%. Det börjar nu bli en bransch i ansenlig storlek som många kunder, företag och anställda gläds åt. Det var cirka 550 000 personer som nyttjade Rutavdraget vilket innebär många fler personer som faktiskt berörs av tjänsterna då det oftast bara är en i hushållet som begär rutavdraget. Läs mer på Rutbarometern 2014.

Rutbranschen passerat 5 miljarder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen