Statistik och analys från Rut affärsseminarium

Annie_Loof_About Time_Rut affärsseminarium 2012
Annie Lööf

Nu har vi lagt upp allt material från Rut affärsseminarium samt all statistik och analys i Rutbarometern. Vi hade över 100 personer som deltog som bland annat lyssnade på Pia Bank Thörnroos från Skatteverket och vår näringsminister Annie Lööf. Jag presenterade statistik och analys på allt material samt en framtidsvision som blir kul att följa upp. Efter seminariet var det många som passade på att mingla och utbyta erfarenheter. Stort tack till våra presentatörer och framförallt alla företag som deltog – lycka till med er fortsatta expansion!

Statistik och analys från Rut affärsseminarium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen