Aj Produkter satsar på kontorsstädning

Kontorsstädning via Aj Produkter är en del i deras satsning på tjänster och att bidra till kontorets välbefinnande. Aj Produkter är verksamma i 20 länder i Europa och har cirka 250 000 besökare till sin svenska sajt varje månad. De fokuserar huvudsakligen på kontor och industri upp till 50 anställda.

Vi hjälper dem med affärsutveckling och produktutveckling av en helt ny och unik tjänst. Aj produkters kunder kommer kunna begära offerter av utvalda städföretag med några få klick.

Kunden anger information om sitt kontor och vilka tjänster de är intresserade av och får förslag på städföretag som är aktiva i deras område. Kunden väljer sedan själv vilka företag de vill kontakta och utvalda städföretag kontaktar sedan kunden direkt och ger en mer detaljerad offert.

Vill ni vara ett av Aj Produkters utvalda städföretag?

Testperioden av den nya funktionen pågår till 31 mars, 2024 och då är det helt gratis att delta.

Observera att Aj Produkter har några grundkrav som måste vara uppfyllda och att de i samarbete med oss bestämmer vilka städföretag som får delta. Förutom grundkraven eftersöker vi företag med hög nivå på service och kommunikation. Det är viktigt att kunderna får hög service men också att ni har intresse att tillsammans med oss göra detta till en succé och bidrar med feedback vad som kan förbättras i processen.

Är ni intresserade läs mer här och anmäl ert företag.

Aj Produkter satsar på kontorsstädning
Rulla till toppen