Kontorsstädning via Aj Produkter

Kontorsstädning via Aj Produkter är en del i deras satsning på tjänster och att bidra till kontorets välbefinnande. Aj Produkter är verksamma i 20 länder i Europa och har cirka 250 000 besökare till sin svenska sajt varje månad. De fokuserar huvudsakligen på kontor och industri upp till 50 anställda.

Aj Produkter är redan kända för sina produkter för arbetsplatsen och har sedan en tid även börjat fokusera på tjänster. En bokningsfunktion har testats och efter utvärdering modifieras denna nu till att fokusera mer på generering av kundförfrågningar. Detta ska göra det lättare för kunderna att hitta en pålitlig partner. AJ kommer att marknadsföra denna funktion via sina digitala kanaler inom kort.

Kunden anger information om sitt kontor och vilka tjänster de är intresserade av och får förslag på städföretag som är aktiva i deras område. Kunden väljer sedan själv vilka företag de vill kontakta och utvalda städföretag kontaktar sedan kunden direkt och ger en mer detaljerad offert. Kontraktet är mellan kunden och städföretaget.

Vill ni vara ett av Aj Produkters utvalda städföretag?

Testperioden av den nya funktionen pågår till 31 mars, 2024 och då är det helt gratis att delta.

Testa gärna bokningsflödet här från en kunds perspektiv – Boka kontorsstädning

Anmäl ert företag nedan. Observera att Aj Produkter har några grundkrav som måste vara uppfyllda och att de i samarbete med oss bestämmer vilka städföretag som får delta. Förutom grundkraven eftersöker vi företag med hög nivå på service och kommunikation. Det är viktigt att kunderna får hög service men också att ni har intresse att tillsammans med oss göra detta till en succé och bidrar med feedback vad som kan förbättras i processen.

Bokningsfunktionen är oberoende av ert schemasystem och ni får kundens informationen via mejl och om ni loggar in i bokningsfunktionen. (Vi kan även integrera med ert affärssystem.)

I nedan intresseanmälan passar vi på att ta in information som vi kommer använda oss av i bokningsfunktionen för att påskynda implementationen. Ni har såklart möjlighet att ändra denna information vid senare tillfälle om ni blir utvald som ett av Aj Produkters städföretag.

Vid ansökan kontrolleras skatteskulder, f-skatt och momsregistrering.


Intresseanmälan – Aj Produkters satsning på kontorsstädning

Vi deltar gärna under testperioden utan avgifter och förbehåll. Och vi återkopplar gärna hur det går och vad som kan förbättras i processen.


Rulla till toppen