Hyr våra IT-utvecklare

Ni kan hyra er egen IT-utvecklare, eller helt IT-team, till erat företag. Ni bestämmer profil och vi föreslår en eller flera utvecklare ur vårt eget nätverk som ni hyr på tim, dag, vecko- eller månadsbasis. Med eller utan teknisk projektledning.

Vi fokuserar på kvalitet och expertis men eftersom vi använder utländska utvecklare kan vi erbjuda ett mycket prisvärt alternativ. Avtalet skrivs med vårt svenska bolag med svensk kundansvarig och uppföljning.

Erfarenhet, ex:

APIer, REST
Automatiserad testning
Bokningsflöden
E-handelslösningar
E-post flöden, händelsdrivet
ERP/MRP/CRM-processer
Geodata-algoritmer
Integrationer
Mobila webbapplikationer
Single Page Application

Teknik, ex

Javascript
Laravel
MySQL
NoSQL
Nuxt JS
PHP
Symfony
Tailwind CSS
Vue JS

Just nu erbjuder vi prova-på-avtal utan bindningstid, kontakta oss »

Hyr våra IT-utvecklare
Rulla till toppen