Bokahem – ny bokningstjänst för hemstäd testkörs i Stockholm

Bokahem.se är en avancerad bokningsmotor för att tillgängliggöra hemstädbolagens lediga tider när de är i området hos den aktuella kunden. Tjänsten är live sedan augusti men än så länge enbart i Stockholm.

Bokahems bokningsmotor har vi arbetat på i många år och den bearbetar hundratals bokningar och prioriterar och presenterar lediga tider för kunderna baserat på parametrar som bokningsgrad och restid. Och bokningen och all kunddata matas även helautomatiskt in i affärssystemet Timewave.

Vi vill vara proaktiva och säkerställa att de professionella tjänsteföretag som använder sig av TimeWave kan fortsätta att ta marknadsandelar och synas på de bästa konsumentsajterna. Konkurrensen av ”uber-företag” är vanligt inom närliggande branscher, t.ex Tiptapp, men den modellen förutsätter en pool av enmansföretag, och de erbjuder aldrig den bästa kvaliteten. Nu kan vi, tillsammans med partners, erbjuda den bästa användarupplevelsen för konsumenten i kombination med de bästa professionella företagen. Det ska vara smidigt att boka hem de bästa hemstädsbolagen även när kunden sitter hemma på kvällen och planerar för ett enklare liv.

En viktig partner för Bokahem är Bokadirekt som är marknadsledande på direktbokningar inom hälsa och skönhet och som nu gör en satsning på att göra det smidigare för konsumenter att boka hemstäd med professionella företag i närområdet. Så här kommenterar VDn på Bokadirekt, Christian Fricke, samarbetet:

– Vi tycker det är spännande att gå in i en ny bransch som passar våra befintliga användare och göra det mycket smidigare för hushåll att boka hemnära tjänster med professionella företag. För att kunna göra det helautomatiserat rakt igenom måste vi ha tillgång till företagens scheman och det får vi i vårt samarbete med Bokahem. De hanterar redan de populäraste företagen för t.ex. hemstädning och fönsterputsning och vi är redan experter på bokningar via nätet för hälsa och skönhet.

Se vilka professionella hemstädsföretag som går att boka i ditt område »

Bokahem – ny bokningstjänst för hemstäd testkörs i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen