Kontorsstädning – ange era priser

Kontorsstädning – ange era priser

Här anger era priser som används vid onboarding i Aj Produkters bokningsfunktion.

Dessa priser är endast för att kunden ska få sig en uppfattning om priset och ni offererar sedan det pris ni vill när ni kontaktar kunden.

För att förenkla och för att vi inte ska ha för många varianter med till exempel olika intervall använder vi därför priser per tillfälle. Ni kan självklart i er offert till kunden istället föreslå månadspriser.

Vi förtydligar för kunden att de priser som anges är indikativa och kommer preciseras av de företag som kunden väljer och baserat på den information som kunden angett.

Testa gärna bokningsflödet här – Boka kontorsstädning

Aj Produkter kommer arbeta med rabattkoder som under testperioden kommer vara 10% för de första trettio (30) dagarna från den första bokningen. Ni behöver även godkänna detta förfarande.

Kom även ihåg att skicka er logga, storlek 400 x 400, till info@abouttime.se.


Följande tjänster erbjuds och nedan beskrivning visas för kunden:

Kontorsstädning

Återkommande städning i standardkontor som oftast utförs en eller flera gånger per vecka där det är möjligt att överenskomma att vissa ytor bara utförs vid vissa tillfällen. Vanligt är att en offert innehåller pris per månad men här visas ett indikativt pris per tillfälle som ej innehåller material och utrustning.

Storstädning

Noggrann städning vid ett tillfälle, till exempel efter en sammankomst. Priset som indikeras innehåller inte fönsterputsning och tar inte hänsyn till hur smutsigt det är eller speciella förutsättningar.

Flyttstädning

Städning i samband med flytt. Allting ska vara undanflyttat så det är enkelt att städa. Priset som indikeras innehåller inte fönsterputsning.

Fönsterputsning

Rengöring av fönster. Priset som indikeras är för standardfönster utan spröjs och gäller rengöring av två sidor utan behov av stege eller liknande utrustning.


Hjälp

Vill ni ha hjälp att fylla nedan uppgifter kontakta oss på 070-264 44 00.


Våra priser

Nedan är våra indikativa priser ex moms för ett tillfälle (ej per månad).


Rulla till toppen