Kontorsstädning – ange era priser

Här kan ni ange era priser som används vid onboarding i Aj Produkters bokningsfunktion.

Dessa priser är endast för att kunden ska få sig en uppfattning om priset och ni offererar sedan det pris ni vill när ni kontaktar kunden.

För att förenkla och att vi inte ska ha för många varianter med till exempel olika intervall använder vi därför priser per tillfälle. Ni kan självklart i er offert till kunden istället föreslå månadspriser.

Vi förtydligar för kunden att “De priser som anges är indikativa och kommer preciseras av de företag som ni väljer och den information som ni angett. Förutom de parametrar som ni angett beror priset på hur ofta ni vill ha städning, hur kontoret används, och vad som ska städas. Priser som anges är exklusive moms och per tillfälle. Offerter från städföretag kan innehålla priser både per tillfälle och per månad.”

Ni har möjlighet att även skriva en kommentar som kommer visas i anslutning till ert pris, till exempel att ni erbjuder gratis besök eller nykundsrabatt.


Följande tjänster kommer att erbjudas och nedan beskrivning visas för kunden:

Kontorsstädning

Återkommande städning som oftast utförs en eller flera gånger per vecka där det är möjligt att överenskomma att vissa ytor bara utförs vid vissa tillfällen. Vanligt är att en offert innehåller pris per månad men här visas ett indikativt pris per tillfälle.

Storstädning

Städning vid ett tillfälle, till exempel efter en sammankomst. Priset som indikeras innehåller inte fönsterputsning.

Flyttstädning

Städning i samband med flytt. Allting ska vara undanflyttat så det är enkelt att städa. Priset som indikeras innehåller inte fönsterputsning.

Fönsterputsning

Rengöring av fönster. Priset som indikeras är för standardfönster utan spröjs och gäller rengöring av två sidor utan behov av stege eller liknande utrustning.


Våra priser

Nedan är våra indikativa priser som kommer presenteras för kund.


Rulla till toppen