Affärsutveckling – startup


Har du ett startup och vill ha hjälp med er mobila applikation?

Vi hjälper er! Vi har själva grundat och utvecklat flera webbtjänster som till exempel TimeWave.se, Bokahem.se och SmartaPresentkort.se (läs mer under Om oss) och kan det mesta om att analysera behov och utveckla en smart teknisk webbtjänst eller mobil applikation. Vi har också utvecklat flera kundanpassade applikationer.

Vi hjälper er både med att specificera lösningen utifrån er affärsidé och utveckla den tekniska lösningen. Ofta kan det vara smart att börja med en webbtjänst innan ni utvecklar en mobilapp till App Store (IOS) eller Google Play Store (Android). Numer finns det teknik som gör det enkelt att gå från en webbapplikation som går snabbare och billigare att utveckla till att utveckla en mobil app som går att ladda ned från telefonen som en app.


About Time har erfarenheten

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är GG_PL.png

Att förstå kundens problem och sedan arbeta fram en teknisk lösning är något vi har blivit experter på. Och med dagens teknik går det att utveckla både snabbt, effektivt och prisvärt. “
Göran Gustafsson, affärsutveckling

“Vi föredrar att arbeta med opensource-lösningar och den senaste tekniken för hålla nere kostnader. Och vi är vana vid att integrera olika system med varandra för att skapa smidiga flöden”
Pete Lashin, teknikutveckling

  • Vi har arbetat med webb-tjänster och IT-lösningar sedan 2004.
  • Vi är experter på olika affärssystem, exempelvis Fortnox.
  • Vi är vana att integrera med olika externa system, till exempel Google Maps.
  • Vi jobbar nära er som kund, både för att förstå problem och behov på djupet. Och det vi utvecklar får ni påverka innan färdigt resultat.
  • Vi arbetar på löpande räkning eller fast pris. I vissa fall kan vi ta del av risken och ta en del av utvecklingskostnaden.

Våra kunder och vår arbetsprocess

Exempel på våra kunder och integrationer:

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är About-Time-kunder-logos_2.jpg

“För oss har bokningsassistenten, som About Time levererat, underlättat mycket.
Det är smidigt både för kunderna och oss som företag. Vi är väldigt nöjda.”
Ola Hansson, Svenska hem och städ.

I vårt arbetssätt utgår vi från ert grundbehov och ställer frågor.

Ofta kommer kunder med färdiga förslag till lösning, men vi har lärt oss att det är mycket bättre att utgå från behovet och tillsammans komma fram till en lösning. Vårt angreppsätt blir att ställa många frågor och klarlägga var en förändring i den befintliga processen gör mest nytta, innan vi börjar utforma en teknisk lösning.

Läs mer om vår process från problem till färdig lösning »


Berätta om er affärsidé så hjälper vi er

Berätta om er affärsidé vad ni vill ha hjälp med så får ni vår åsikt och prisuppskattning, utan förbehåll. Välj ett kontaktformulär: Affärsutveckling intresse

Rulla till toppen